Επιτυχημένη συμμετοχή Ερευνητικών Ομάδων ΠAΔΑ στη Βραδιά Ερευνητή 2019

logoRENA-2019-700x340Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή 27-09-2019 στο Ε.Μ.Π. η Βραδιά του Ερευνητή για το 2019. Για πρώτη φορά, κατόπιν ανταπόκρισης στη σχετική πρόσκληση, συμμετείχε οργανωμένα στην εν λόγω εκδήλωση το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με την αξιόλογη συμμετοχή ερευνητικών ομάδων και εργαστηρίων του, που παρουσίασαν με εξαιρετικό τρόπο στους πολυπληθείς επισκέπτες της Βραδιάς τις δραστηριότητες και το έργο τους.

Κατά την εναρκτήρια εκδήλωση που έγινε στην Αίθουσα Τελετών του Κτιρίου Αβέρωφ, με την παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και των Πρυτανικών Αρχών των συμμετεχόντων στην εκδήλωση Πανεπιστημίων της Αθήνας, εκ μέρους του ΠΑ.Δ.Α. τον χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρύτανης κος Ι. Καλδέλλης, ο οποίος τόνισε τις εξαιρετικές δυνατότητες αλλά και τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη ερευνητική προσπάθεια σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στις συμμετέχουσες ερευνητικές ομάδες περιλαμβάνεται και η Ομάδα των Εργαστηρίων Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος και Αριστοποίησης Παραγωγικών Συστημάτων (που διοργανώνουν και το Μεταπτυχιακό μας), που παρουσίασαν την ερευνητική τους δραστηριότητα σε θέματα υβριδικών ενεργειακών συστημάτων, αποθήκευσης ενέργειας, εφαρμογών βελτιστοποίησης σε παραγωγικά συστήματα και ηλεκτροκίνησης.

 

print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *